TRAPRENOVATIE MEESTERS

Voordat ik als zelfstandig traprenovateur en parketteur met een eigen zaak startte, heb ik bij werkgevers jarenlang ervaring opgedaan in het renoveren van alle denkbare soorten vloeren en trappen en mag ik mijzelf met recht een ervaren vakman noemen. Daarom nam ik in 2009 de stap om als zelfstandige verder te gaan onder de naam Traprenovatie Meesters. Dit doe ik met een speciale visie welke is aangepast aan een sterk veranderende markt. Omdat iedereen het druk heeft en ik steeds vaker hoor dat mensen het lastig vinden om gepland te krijgen, om gezamenlijk een showroom te bezoeken, kom ik gewoon bij u aan huis. Hier kan ik in uw eigen ontspannen omgeving direct zien waar het om gaat en direct het juiste advies geven. Hiermee kan ik in het gebied van Eindhoven, Schijndel, Heeswijk Dinther tot Den Bosch iedereen voorzien van de vakkennis en ervaring van de echte Traprenovatie Meesters.

DE SPECIALIST IN TRAPRENOVATIE, TRADITIONELE PARKETVLOEREN, DUOPLANKEN, MULTIPLANKEN EN LAMINAATVLOEREN

Vakkundige Traprenovatiespecialisten en Parketteurs horen zoals het woord het al zegt 'vakkundig' te zijn. Omdat wij het allerbeste willen voor onze klanten, hechten wij er veel waarde aan dat onze parketteurs goed zijn opgeleid en daarnaast op de hoogte blijven van vernieuwende technieken. Daarom zijn we aangesloten bij het gilde van gediplomeerde parketteurs.

LIEVER ALLES ZELF DOEN?

Ook de doe-het-zelver is van harte welkom en kan naast de aankoop rekenen op een goed advies voor het zelf leggen van houten vloeren.

Traprenovatie Meesters

Traprenovatie

Traprenovatie Meesters

Parket en houten vloeren

Traprenovatie Meesters

Vloerrenovatie

Traprenovatie Meesters

Overige vloeren

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


TRAPRENOVATIE

adres

CONTACTGEGEVENS

Traprenovatie Meesters
Raymond van de Ven
Den Heuvel 3-32
5688 EM Oirschot
Telefoon: 06 - 1191 8593
info@traprenovatiemeesters.nl

TRAPSPECIALIST

De specialist in traprenovatie, trapleuningen, parketvloeren, duoplanken, multiplanken en laminaatvloeren voor de regio Oirschot, Boxtel, Hilvarenbeek, Meierijstad, Best,  Eindhoven, Uden, Tilburg en Den Bosch.