WERKWIJZE VOOR EEN TRAPRENOVATIE

Wie kiest voor traprenovatie heeft ongetwijfeld veel vragen, het is tenslotte geen aanschaf die je dagelijks doet. Traprenovatie Meesters komt graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij samen u uw wensen en de mogelijkheden door. Wij kijken naar uw huidige situatie en zullen u adviseren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij brengen diverse kleur en desingstalen mee, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de mogelijkheden. Zodra de trap is opgemeten doen wij u een voorstel inclusief prijsopgave en beslist u of u met ons verder gaat. De prijs is helder en transparant, er zijn geen verrassingen achteraf.

PLANNING

Afspraak maken
Traprenovatie Meesters zal contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak voor de renovatie van uw trap. Hierbij heeft u de keuze uit meerdere datums. Zit er geen geschikte datum tussen? Geen probleem, u kunt dan aangeven welke datums wel schikken. Nadat een datum is overeengekomen ontvangt u hiervan een bevestiging.

Traprenovatie
Onze monteur zal op de overeengekomen datum in de ochtend beginnen met het renoveren van uw trap. Doordat wij de gegevens en foto's van uw trap hebben gecontroleerd is de monteur optimaal voorbereid met alle benodigde materialen en gereedschappen. Uw trap zal in de meeste gevallen dan ook binnen één dag gerenoveerd zijn.

Uitleg gebruik en onderhoud
Nadat de monteur klaar is met het renoveren van uw trap en het opruimen van de werkplek kunt u, indien van toepassing, de gewenste kleur olie uitkiezen waarbij u alle benodigde instructies voor het onderhoud en aanbrengen van de olie aangeleverd krijgt.

Traprenovatie Meesters

Traprenovatie

Traprenovatie Meesters

Parket en houten vloeren

Traprenovatie Meesters

Vloerrenovatie

Traprenovatie Meesters

Overige vloeren

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


TRAPRENOVATIE

adres

CONTACTGEGEVENS

Traprenovatie Meesters
Raymond van de Ven
Den Heuvel 3-32
5688 EM Oirschot
Telefoon: 06 - 1191 8593
info@traprenovatiemeesters.nl

TRAPSPECIALIST

De specialist in traprenovatie, trapleuningen, parketvloeren, duoplanken, multiplanken en laminaatvloeren voor de regio Oirschot, Boxtel, Hilvarenbeek, Meierijstad, Best,  Eindhoven, Uden, Tilburg en Den Bosch.