MATERIAALKEUS VOOR TRAPRENOVATIE?

Bij Traprenovatie Meesters heeft u de keuze uit een uitgebreide collectie hoogwaardige houten materialen, en daar zijn we natuurlijk best trots op. Door de jaren heen hebben we een behoorlijke ervaring met diverse houtsoorten opgebouwd.

Antique Bronze

Aqua

Ash Grey

Biscuit

MATERIALEN

Eiken is de meest voorkomende houtsoort. Indien gewenst kunnen andere houtsoorten op aanvraag geleverd worden. Kijk eens bij kleuren en u ziet meteen wat er allemaal mogelijk is met kleuren en eiken hout.

EIKEN TRAPRENOVATIE

Op het gebied van traprenovatie zijn wij gespecialiseerd in de meest voorkomende soorten materialen. Bij de meeste klanten worden wij ingezet voor traprenovatie met samengestelde overzettreden met een toplaag van eiken. Eiken kan goed worden bewerkt en is slijtvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De eiken overzettreden zijn af te werken in diverse kleuren wasolie zodat er altijd wel een geschikte kleur voor uw trap bijzit. U kunt er ook voor kiezen de trap te lakken zodat u er de komende 25 jaar geen omkijken meer naar heeft.

Traprenovatie Meesters

Traprenovatie

Traprenovatie Meesters

Parket en houten vloeren

Traprenovatie Meesters

Vloerrenovatie

Traprenovatie Meesters

Overige vloeren

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


TRAPRENOVATIE

adres

CONTACTGEGEVENS

Traprenovatie Meesters
Raymond van de Ven
Den Heuvel 3-32
5688 EM Oirschot
Telefoon: 06 - 1191 8593
info@traprenovatiemeesters.nl

TRAPSPECIALIST

De specialist in traprenovatie, trapleuningen, parketvloeren, duoplanken, multiplanken en laminaatvloeren voor de regio Oirschot, Boxtel, Hilvarenbeek, Meierijstad, Best,  Eindhoven, Uden, Tilburg en Den Bosch.