CONVECTORPUTROOSTERS 

Convectorputroosters zijn niet het meest spannende onderdeel waarmee u rekening dient te houden bij de aanleg van een nieuwe houten vloer. Maar als u een nieuwe houten vloer heeft wilt u natuurlijk dat de convectorputroosters hier naadloos op aansluiten. Wij bieden u naast alle mogelijke houten vloeren ook daarbij passende convectorputroosters in diverse houtsoorten, zoals Beuken, Eiken, Essen, mahonie, Teak, Kersen of Merbau. Om in de lijn te blijven van uw houten vloer, is het mogelijk om de houten convectorputroosters met dezelfde lak of olie af te werken als uw houten vloer. Zo krijgt u een mooi geheel.

ONDERHOUD VAN EEN CONVECTORPUTROOSTER 

Houten convectorputroosters vragen natuurlijk een beetje onderhoud. Bij ons zijn losse onderhoudssetjes met olie en speciale doekjes verkrijgbaar waarmee u uw houten convectorputroosters kunt behandelen. Wij adviseren u graag uitgebreid over welke onderhoudsmiddelen u het beste kunt kiezen voor uw type convectorputrooster en houten voer.

Traprenovatie Meesters

Traprenovatie

Traprenovatie Meesters

Parket en houten vloeren

Traprenovatie Meesters

Vloerrenovatie

Traprenovatie Meesters

Overige vloeren

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


TRAPRENOVATIE

adres

CONTACTGEGEVENS

Traprenovatie Meesters
Raymond van de Ven
Den Heuvel 3-32
5688 EM Oirschot
Telefoon: 06 - 1191 8593
info@traprenovatiemeesters.nl

TRAPSPECIALIST

De specialist in traprenovatie, trapleuningen, parketvloeren, duoplanken, multiplanken en laminaatvloeren voor de regio Oirschot, Boxtel, Hilvarenbeek, Meierijstad, Best,  Eindhoven, Uden, Tilburg en Den Bosch.