PARKETVLOEREN & HOUTEN VLOEREN

Met een gespecialiseerd team van parketteurs werk ik aan het leggen van een groot assortiment aan houten vloeren en parket uit verschillende houtsoorten, maar u kunt mij natuurlijk ook inschakelen voor uw vloerrenovatie of informatie over mogelijkheden in de soorten vloerafwerkingen. Ik tracht als gespecialiseerd parketteur een zo totaal mogelijk pakket te bieden aan mijn klanten.

DUOPLANKEN

Wilt u toch de uitstraling van een massieve planken vloer, maar het gemak van een duoplanken vloer? Een duoplanken vloer werkt namelijk minder, waardoor deze uitermate geschikt is in combinatie met vloerverwarming. Wij leveren en leggen duoplanken met verschillende massieve houten toplagen, variërend in dikte van 3 tot 6 mm. De onderlaag van duoplanken bestaat uit watervast verlijmd berken multiplex. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn in legpatronen en afwerkingen bij een duoplank vloer, neem gerust contact op met ons. Ons vakkundige team helpt u graag!

BAMBOEVLOER

Wij leveren en leggen diverse typen massieve bamboevloeren in regio regio Oirschot, Boxtel, Hilvarenbeek, Meierijstad, Best,  Eindhoven, Uden, Tilburg en Den Bosch, maar ook vér daarbuiten. Ieder type heeft zijn eigen structuur en kleur die samen de sfeer en uitstraling van uw vloer bepaalt. De 'structuur' van bamboevloeren wordt bepaald door de manier waarop de bamboestrips geperst zijn. Een horizontale persing resulteert in een vloerdeel met karaktiristieke bamboeknopen.

Een zijwaartse persing, resulteert in een fijner lijnenpartroon. De afwerking met een lak of olie en het patroon waarin de vloer gelegd wordt, zijn de laatste twee factoren die uiteindelijk bepalend zijn voor de sfeer. Er zijn verschillende kleurlakken te gebruiken, van donker-warm rood tot kleurloos naturel. Voor ieder budget en situatie kunt u terecht bij ons. Onze vakmensen helpen u graag verder met het maken van een keuze tussen de vele mogelijkheden in onze bamboevloeren.

Voordelen van bamboevloeren:

  • Ecologisch verantwoord
  • Slijtvast en duurzaam
  • Enorm stijlvolle uitstraling
Traprenovatie Meesters

Traprenovatie

Traprenovatie Meesters

Parket en houten vloeren

Traprenovatie Meesters

Vloerrenovatie

Traprenovatie Meesters

Overige vloeren

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


TRAPRENOVATIE

adres

CONTACTGEGEVENS

Traprenovatie Meesters
Raymond van de Ven
Den Heuvel 3-32
5688 EM Oirschot
Telefoon: 06 - 1191 8593
info@traprenovatiemeesters.nl

TRAPSPECIALIST

De specialist in traprenovatie, trapleuningen, parketvloeren, duoplanken, multiplanken en laminaatvloeren voor de regio Oirschot, Boxtel, Hilvarenbeek, Meierijstad, Best,  Eindhoven, Uden, Tilburg en Den Bosch.