UW VLOER STOFVRIJ LATEN SCHUREN

Een parketvloer schuren is een specialistische taak en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Een parketvloer schuren (stofvrij) gebeurt vaak na een reparatie of renovatie van uw vloer. Door het schuren van een parketvloer komen er fijne stofdeeltjes vrij, maar met de juiste apparatuur zorgen wij ervoor dat het schuren van de parketvloer volledig stofvrij gebeurt. Onze vakmensen zijn daarom uitgerust met apparatuur die voorzien zijn van de nieuwste technologiën. Wij maken voor het stofvrij schuren van de parketvloer namelijk gebruik van het Bona Dust Care System. Dit apparaat is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en zorgt ervoor dat alle stof en geur tijdens het schuren van de parketvloer direct opgevangen wordt in de machine. Uw parketvloer schuren gebeurt gegarandeerd stofvrij en met een uitmuntend resultaat.

WAAROM KIEZEN VOOR STOFVRIJ SCHUREN VAN UW VLOER

Door het stofvrij schuren komt er geen fijnstof vrij, dat maakt deze vorm van parketvloer schuren gezonder. Er komt ook geen stof in aangrenzende ruimten. Doordat alle stof opgevangen wordt tijdens het schuren van uw parketvloer hoeft u de ruimte niet meer te reinigen, wat er uiteindelijk voor zorgt dat de kosten worden beperkt.

Traprenovatie Meesters

Traprenovatie

Traprenovatie Meesters

Parket en houten vloeren

Traprenovatie Meesters

Vloerrenovatie

Traprenovatie Meesters

Overige vloeren

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


TRAPRENOVATIE

adres

CONTACTGEGEVENS

Traprenovatie Meesters
Raymond van de Ven
Den Heuvel 3-32
5688 EM Oirschot
Telefoon: 06 - 1191 8593
info@traprenovatiemeesters.nl

TRAPSPECIALIST

De specialist in traprenovatie, trapleuningen, parketvloeren, duoplanken, multiplanken en laminaatvloeren voor de regio Oirschot, Boxtel, Hilvarenbeek, Meierijstad, Best,  Eindhoven, Uden, Tilburg en Den Bosch.