VLOERAFWERKING EN DE DIVERSE MOGELIJKHEDEN

Vloerafwerking is een ruim begrip met vele mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten vloerafwerking. Nadat een vloer gelegd, gerestaureerd of gerenoveerd is volgt de vloerafwerking. Wat houdt zo'n vloerafwerking nou eigenlijk precies in? Vloerafwerking zorgt voor een extra beschermingslaag op uw vloer en maakt daarmee uw vloer een stuk duurzamer. Daarnaast is het type vloerafwerking die u kiest ook nog eens bepalend voor de sfeer en uitstraling van de vloer. Bel voor meer informatie of maak een afspraak, wij vertellen u graag alles over wat er allemaal bij vloerafwerking komt kijken en wat er mogelijk is. 

SOORTEN VLOERAFWERKINGEN

Vloerafwerking met olie
Door gebruik te maken van deze vloerafwerking, geven wij uw vloer een natuurlijke glans en zorgt ervoor dat deze vuil- en waterafstotend is.
Vloerafwerking met lak
Bij deze vloerafwerking heeft u de keuze uit een matte, zijdeglans en extra matte lak. De kleur van deze lak is over het algemeen kleurloos. De lak geeft een slijtvaste beschermlaag aan uw vloer en zorgt ervoor dat de vloer makkelijk te reinigen is met een vochtige doek.
Vloerafwerking met olie-lak
Deze vloerafwerking geeft een diepe kleur door het gebruik van de olie. Doordat dit wordt gecombineerd met lak, heeft u de voordelen van een extra, goede slijtvaste beschermingslaag op uw vloer.

Traprenovatie Meesters

Traprenovatie

Traprenovatie Meesters

Parket en houten vloeren

Traprenovatie Meesters

Vloerrenovatie

Traprenovatie Meesters

Overige vloeren

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


TRAPRENOVATIE

adres

CONTACTGEGEVENS

Traprenovatie Meesters
Raymond van de Ven
Den Heuvel 3-32
5688 EM Oirschot
Telefoon: 06 - 1191 8593
info@traprenovatiemeesters.nl

TRAPSPECIALIST

De specialist in traprenovatie, trapleuningen, parketvloeren, duoplanken, multiplanken en laminaatvloeren voor de regio Oirschot, Boxtel, Hilvarenbeek, Meierijstad, Best,  Eindhoven, Uden, Tilburg en Den Bosch.