PARKETVLOERRENOVATIE

Met vakkundige parketrenovatie laat u uw versleten of beschadigde vloer er weer als nieuw uitzien. Bent u pas in een huis komen wonen waar al een parketvloer ligt of heeft u al jaren een parketvloer liggen maar begint u zich te storen aan de gebruikssporen of slijtage? Dan is de vloer toe aan vloerrenovatie en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben al in veel woningen parketrenovaties gedaan. Wat wordt er bij een parketrenovatie eigenlijk gedaan? Wij gaan uw vloer stofvrij schuren om alle oneffenheden weg te werken. Borstelen is geen standaard handeling bij parketrenovatie maar bij gezinnen met kinderen en/of huisdieren kan het wenselijk zijn omdat het zachte hout verwijderd wordt en kleine beschadigingen zichtbaar worden. Borstelen haalt ook de nerfstructuur van het parket weer mooi naar boven. Als laatste stap bij een parketrenovatie werken wij uw geschuurde vloer af met bijvoorbeeld een lak, wax of olie, volledig naar uw eigen wensen. Voor uitgebreide informatie of het maken van een afspraak kunt u gerust bellen.

REPARATIE EN AANHELING VAN UW PARKETVLOER

Bij parketrenovatie kunt u natuurlijk ook denken aan reparatie van uw parketvloer. Als u grote beschadigingen aan uw parketvloer heeft dan kunnen wij uw vloer ook komen repareren. Als u uw woning gaat uitbreiden is dan kunnen wij ervoor zorgen dat de vloer in het nieuwe gedeelte dezelfde uitstraling krijgt als de rest. Onze vakkundige medewerkers doorlopen alle stappen van de parketrenovatie en zorgen er met de juiste afwerkingsmethode voor dat uw vloer één optisch geheel wordt. Naast parketrenovaties, kunnen wij ook al uw andere houten vloeren renoveren, repareren en aanhelen.

Traprenovatie Meesters

Traprenovatie

Traprenovatie Meesters

Parket en houten vloeren

Traprenovatie Meesters

Vloerrenovatie

Traprenovatie Meesters

Overige vloeren

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


TRAPRENOVATIE

adres

CONTACTGEGEVENS

Traprenovatie Meesters
Raymond van de Ven
Den Heuvel 3-32
5688 EM Oirschot
Telefoon: 06 - 1191 8593
info@traprenovatiemeesters.nl

TRAPSPECIALIST

De specialist in traprenovatie, trapleuningen, parketvloeren, duoplanken, multiplanken en laminaatvloeren voor de regio Oirschot, Boxtel, Hilvarenbeek, Meierijstad, Best,  Eindhoven, Uden, Tilburg en Den Bosch.