WANDBEKLEDING VAN NATUURLIJKE MATERIALEN

Natuurlijke wandbekleding is echt iets voor als u op zoek bent naar iets vernieuwends. Geen alledaags behang maar u haalt gewoon de natuur in huis! Wij bieden u exclusieve, hoogwaardige oplossingen van natuurlijke, decoratieve vormen van wandbekleding. Denk hierbij aan gemakkelijk te monteren houten- en kokospanelen of een mooie klassieke lambrisering. Voor deze drie soorten wandbekleding bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit om telefonisch een afspraak te maken, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.

HOUTPANELEN OF KOKOSPANELEN

Houdt u van een natuurlijke uitstraling, dan bieden wij u hout- en kokospanelen. Deze zijn gemakkelijk te monteren. Deze panelen zijn allen handgemaakt, er zijn er geen twee hetzelfde. Dit maakt uw wandbekleding uniek in zijn soort. Nog een voordeel aan deze vorm van wandbekleding is dat het geluidsabsorberend werkt en de akoestiek verbetert.

Traprenovatie Meesters

Traprenovatie

Traprenovatie Meesters

Parket en houten vloeren

Traprenovatie Meesters

Vloerrenovatie

Traprenovatie Meesters

Overige vloeren

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


TRAPRENOVATIE

adres

CONTACTGEGEVENS

Traprenovatie Meesters
Raymond van de Ven
Den Heuvel 3-32
5688 EM Oirschot
Telefoon: 06 - 1191 8593
info@traprenovatiemeesters.nl

TRAPSPECIALIST

De specialist in traprenovatie, trapleuningen, parketvloeren, duoplanken, multiplanken en laminaatvloeren voor de regio Oirschot, Boxtel, Hilvarenbeek, Meierijstad, Best,  Eindhoven, Uden, Tilburg en Den Bosch.