TRAPLEUNINGEN 

Past je oude trapleuning niet meer bij je geheel nieuwe, gerenoveerde trap? Bij Traprenovatie Meesters bekijken we altijd het eindresultaat van een traprenovatie. Daar maken trapleuningen dan ook deel van uit.

NA TRAPRENOVATIE EEN BIJPASSENDE TRAPLEUNING 

U heeft gekozen voor een mooie passende traprenovatie. Dan is het tijd om te kijken naar de finishing touch een bijpassende trapleuning! Een mooie houten leuning in dezelfde kleurstelling als uw trap is een mooie aanvulling en bij Traprenovatie Meesters geen enkel probleem. 

KENMERKEN VAN ONZE TRAPLEUNINGEN

Een trapleuning van Traprenovatie Meesters staat garant voor kwaliteit en een lange levensduur. Onze trapleuningen zijn:

  • vervaardigd van hoogwaardig materiaal
  • onderhoudsarm
  • gemakkelijk te reinigen
  • tot in de kleinste details afgewerkt
  • tijdloos design aangepast naar uw wensen
  • veilig

HOUTEN TRAPLEUNING

Niets gaat boven de natuurlijke look and feel van hout, en dat geldt zowel voor je trap als voor je trapleuning. Traprenovatie Meesters monteert jouw houten trapleuning moeiteloos in het decor van jouw gerenoveerde trap. Onze houten trapleuningen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Vul hiernaast het formulier in voor een vrijblijvende offerte of voor vragen en/of opmerkingen.

Traprenovatie Meesters

Traprenovatie

Traprenovatie Meesters

Parket en houten vloeren

Traprenovatie Meesters

Vloerrenovatie

Traprenovatie Meesters

Overige vloeren

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


TRAPRENOVATIE

adres

CONTACTGEGEVENS

Traprenovatie Meesters
Raymond van de Ven
Den Heuvel 3-32
5688 EM Oirschot
Telefoon: 06 - 1191 8593
info@traprenovatiemeesters.nl

TRAPSPECIALIST

De specialist in traprenovatie, trapleuningen, parketvloeren, duoplanken, multiplanken en laminaatvloeren voor de regio Oirschot, Boxtel, Hilvarenbeek, Meierijstad, Best,  Eindhoven, Uden, Tilburg en Den Bosch.