IS MIJN TRAP GESCHIKT VOOR TRAPRENOVATIE?

Het maakt niet uit of u een trap heeft welke bestaat uit hout, beton of staal. Wij kunnen bijna elke trap renoveren. Een open trap dicht maken of een dichte trap opknappen? Ook dit pakken wij zonder problemen aan.

VOORDELEN TRAPRENOVATIE MEESTERS

Bij Traprenovatie Meesters gaan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hand in hand. Nadat uw traptreden gerenoveerd zijn door Traprenovatie Meesters hoeft u deze nooit meer te schilderen of lakken. Dit is een lastige klus en kost over de langere termijn veel inspanning, tijd en geld. Onze trapelementen zijn slijtvast en onderhoudsarm en zijn zelfs geschikt voor gebruik in drukke publieke ruimtes zoals winkels. Heeft u ook genoeg van schilderen of van de halve maantjes op uw trap? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

TRAPRENOVATIE KEUZE

Er zijn verschillende trends in traprenovatie waarmee je jouw trap, vaak al binnen 1 of 2 dagen, om kunt toveren naar een prachtig sfeerbepalend element. Een gerenoveerde trap is niet alleen mooi, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. De toegepaste materialen zijn slijtvast, comfortabel en onderhoudsvriendelijk. Bij Traprenovatie Meesters hebben we verschillende opties voor jouw traprenovatie.

TRAPRENOVATIE MET HOUT

Een traprenovatie met hout is een methode waarmee in een aantal stappen een houten trap wordt gecreëerd. De houten treden zijn er in verschillende kleuren en materialen maar kunnen ook onbehandeld worden geleverd. Je kunt dan alsnog nog kiezen voor een bepaalde afwerking.

TRAPRENOVATIE MET ONDERHOUDSARM MATERIAAL

Een traprenovatie kan op verschillende manieren, maar wat is voor jou nu de juiste manier? Stel van te voren goed vast welke stijl en welk materiaal het beste bij jouw huis past. Daarnaast is de stijl van jouw interieur natuurlijk van belang. Het materiaal dat je voor je traprenovatie gebruikt moet goed passen bij de stijl van bijvoorbeeld je vloer en deuren.

TRAPTREDEN EN LEUNINGEN

Naast de traptreden en de stootborden kunnen wij ook de trapleuning renoveren of vervangen. Traprenovatie Meesters helpt u graag bij het maken van deze keuzes. Wij leveren diverse kleuren en houtsoorten. Traprenovatie Meesters kan ook indien u dit wenst de overloop meenemen met hetzelfde materiaal als de traptreden. Aan u de keus. 

Traprenovatie Meesters kan zelfs van een open trap een dichte trap maken. Dit doen wij door stootborden te plaatsen. Wij komen altijd kijken wat de mogelijkheden zijn om dit te realiseren. U krijgt dan van ons een vrijblijvende offerte zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Traprenovatie Meesters

Traprenovatie

Traprenovatie Meesters

Parket en houten vloeren

Traprenovatie Meesters

Vloerrenovatie

Traprenovatie Meesters

Overige vloeren

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


TRAPRENOVATIE

adres

CONTACTGEGEVENS

Traprenovatie Meesters
Raymond van de Ven
Den Heuvel 3-32
5688 EM Oirschot
Telefoon: 06 - 1191 8593
info@traprenovatiemeesters.nl

TRAPSPECIALIST

De specialist in traprenovatie, trapleuningen, parketvloeren, duoplanken, multiplanken en laminaatvloeren voor de regio Oirschot, Boxtel, Hilvarenbeek, Meierijstad, Best,  Eindhoven, Uden, Tilburg en Den Bosch.