TRAPRENOVATIE DICHTE TRAP

In bijna ieder huis komt u hem tegen, de dichte vaste trap. Vaak aan de achterzijde voorzien van een trapkast, kleine berging of toilet. Bij een dichte trap zijn de treden verbonden door stootborden dit zijn de staande delen achter de traptrede welke aansluit op de bovenliggende traptrede. De dichte trappen kunnen bij een traprenovatie worden voorzien van:

  • nieuwe overzetreden
  • stootborden
  • sluitlijsten

KEUZE VAN KLEUR EN MATERIAAL

In overleg bepalen we hoe de traprenovatie er uit komt te zien. Het moet na de renovatie natuurlijk helemaal passen bij de sfeer van de woning en uw eigen identiteit. U kunt uit diverse kleuren en materialen kiezen zodat deze altijd aansluit bij uw wensen.

NOOIT MEER SCHUREN OF SCHILDEREN

Na de traprenovatie is uw trap waterdicht en is elke traptrede kras- en slijtvast, maar ook bestand tegen hitte, stoten of vlekken. De traptreden hebben aan de bovenkant een stroeve structuur, antislip, kindvriendelijk en veilig. Dankzij de traprenovatie hoeft u nooit meer te schuren of te schilderen of een nieuwe vloerbedekking op de trap te leggen. De nieuwe trap is onderhoudsarm en heel eenvoudig schoon te houden.

Traprenovatie Meesters

Traprenovatie

Traprenovatie Meesters

Parket en houten vloeren

Traprenovatie Meesters

Vloerrenovatie

Traprenovatie Meesters

Overige vloeren

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


TRAPRENOVATIE

adres

CONTACTGEGEVENS

Traprenovatie Meesters
Raymond van de Ven
Den Heuvel 3-32
5688 EM Oirschot
Telefoon: 06 - 1191 8593
info@traprenovatiemeesters.nl

TRAPSPECIALIST

De specialist in traprenovatie, trapleuningen, parketvloeren, duoplanken, multiplanken en laminaatvloeren voor de regio Oirschot, Boxtel, Hilvarenbeek, Meierijstad, Best,  Eindhoven, Uden, Tilburg en Den Bosch.