TRAPRENOVATIE OPEN TRAP

Open trappen staan vaak in het zicht en centraal in uw woning in bijvoorbeeld uw hal of woonkamer. Het renoveren van een open trap kan uw trap omtoveren tot een echt mooie “eyecatcher”! Dat kan op diverse manieren en natuurlijk naadloos aansluitend bij uw wensen. Zo kunnen we uw trap bekleden met mooie houten materialen, maar ook kunnen we de open trap dichtmaken met stootborden.

TRAPTREDEN BEKLEDEN 

De treden van een open trap kunnen op twee manieren bekleed worden:

Enkelzijdige bekleding
Onder een enkelzijdige bekleding verstaan wij het bekleden van de bovenzijde van de traptredes. De onderkant van de traptredes wordt niet bekleed. Dit is een voordeligere oplossing welke vaak toegepast wordt bij trappen die niet of niet volledig in het zicht staan.

Dubbelzijdige bekleding
Bij deze vorm van renovatie bekleden we zowel de bovenzijde en onderzijde van de traptrede met een overzettrede. Dit is de meest populaire optie bij open trappen. Door dit unieke systeem ziet de nieuwe traptrede er uit als een massieve traptrede.

OPEN TRAP DICHT MAKEN

Een open trap is natuurlijk prachtig, maar misschien denkt u er over na om deze toch dicht te maken in verband met de veiligheid van kleine kinderen. Dat is geen probleem. Voordeel van een dichte trap is minder warmteverlies en minder last van geluiden. Doordat de stootborden de warmte en het geluid tegen houden. Bel gerust voor meer informatie.

Traprenovatie Meesters

Traprenovatie

Traprenovatie Meesters

Parket en houten vloeren

Traprenovatie Meesters

Vloerrenovatie

Traprenovatie Meesters

Overige vloeren

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


TRAPRENOVATIE

adres

CONTACTGEGEVENS

Traprenovatie Meesters
Raymond van de Ven
Den Heuvel 3-32
5688 EM Oirschot
Telefoon: 06 - 1191 8593
info@traprenovatiemeesters.nl

TRAPSPECIALIST

De specialist in traprenovatie, trapleuningen, parketvloeren, duoplanken, multiplanken en laminaatvloeren voor de regio Oirschot, Boxtel, Hilvarenbeek, Meierijstad, Best,  Eindhoven, Uden, Tilburg en Den Bosch.